Kavel 63: 9a41ca, Kavel 64: 12a50ca,
Kavel 65: 36a81ca, Kavel 81: 8a98ca,
Kavel 82: 12a05ca
Optie om de naastgelegen kavels te kopen: B 61 en 83 56a91ca

De kavels 63, 64 en 65 zijn bebost met verschillende soorten bomen maar hoofdzakelijk tamme kastanjes. Het is mogelijk om bomen te kappen voor de houtkachel.
Direct achter het huis is een smal pad wat behoort aan de gemeente omdat hier de waterleiding van het huis onder loopt. Het pad is doodlopend en wordt niet als zodanig gebruikt, het verschaft ook toegang tot de achterdeur van de etage van het bijgebouw.

Op de kavels 81 en 82 staan het huis en het bijgebouw en is verder bestemd voor de opritten en de tuin. In de tuin vind u diverse sierstruiken zoals rhodondendrons, buthlea’s en wysteria’s verschillende fruitbomen: appelbomen, kaki’s, kersen, mispels, peren en een nashiboom. Verder nog een bramenstruik, frambozen- en verschillende bosbessenstruiken. In de border staan de bloembollen en de kruiden citroenmelisse, pepermunt, thym en rozemarijn.
De tuin is verdeeld in verschillende segmenten wat het onderhoud hiervan eenvoudiger maakt.

Bijzonder is, dat er zich in kavel 81 een goed werkende bron bevindt waarop een kraan is aangesloten. De pomp is in 2019 gereviseerd en kan daardoor ongehinderd nog jaren mee. Er staat een fontein op de put die eenvoudig op de pomp kan worden aangesloten.