De oorspronkelijke woning is gebouwd in 1983 als kleine prefabwoning, als spoedig bleek het te klein en de eigenaars besloten het huis uit breiden met een traditionele bouw. Zo bestaat het nog steeds, echter is het recent geheel gemoderniseerd en aangepast aan de eisen van deze tijd zonder dat het oorspronkelijke karakter is gewijzigd.
Direct achter de woning bevindt zich een uitgestrekte hoeveelheid bos met daarin herten, zwijnen, vossen, eenkhoorns en een grote variëteit aan vogels.
Vanaf het balkon of vanuit de serre wordt u elke dag opnieuw verrast door het fantastische uitzicht over de heuvels en dan maakt het niet of het regent.
Want met zo’n uitzicht kan uw dag niet meer stuk!

Naast de woning staat een bijgebouw met 2 etages van samen ongeveer 80m² voorzien van electra, een aansluiting voor een generator en wateraansluiting. Op de begane grond is een vertrek van ongeveer 10m² als kantoor ingericht. Het overige deel van de begane grond is opslag en wordt in de winter gebruikt om de buitenplanten in te zetten.
De bovenverdieping is deels als werkplaats in gebruik en het grotere deel van deze verdieping is houtopslag en er zijn waslijnen aangebracht met een totaallengte van 32 meter. Dit leuke gebouw daagt u uit om hier een vakantieverblijf van te maken! Waarom niet?

Via de achterdeur van het bijgebouw komt u in het achterliggende bos.

Bijgebouw, 80m², te verbouwen als vakantiewoning (foto @2018)