De afmetingen zijn zo nauwkeurig mogelijk en illustratief bedoeld, daardoor niet contractueel.

U komt binnen via de keuken of de achterdeur van de zitkamer. Alle vertrekken zijn licht en voorzien van een tegelvloer, behalve in het bureau/chambre De radiatoren zijn energiezuinig en geven een prettige warmte. De badkamer heeft een compacte verwarming.
Dankzij de lage plafonds zijn alle vertrekken in korte tijd behaaglijk warm, wat energie besparend werkt.

De salle à manger heeft schuifdeuren die toegang geven tot het balkon aan de zijkant van de woning. Hier heeft u een prachtig uitzicht op de bossen aan de zijkant van het huis en de oprit.
Aan de scheidingsmuur met de séjour bevindt zich een zeer royale boekenkast.

De séjour heeft een TV aansluiting en er zijn ruim stopcontacten aanwezig en is er aansluiting voor een kachel in de imposante schouw. Het grote raam in de achtermuur geeft uitzicht op het bos aan de achterzijde van de woning. Via de buitendeur komt u aan de zijkant van het huis waar u tijdens zomerse dagen behaaglijk beschutting kunt vinden onder het bladerdek van een imposante lindeboom.
Tevens loopt u van hieruit naar het naastgelegen bijgebouw.

De keuken is gerieflijk en is uitgerust met Falcon Classic 90 fornuis (info) de vloer in keuken is voorzien van rustieke cementtegels. Samen met de klassieke uitstraling van het interieur maakt dit dat u zich hier snel op uw gemak zult voelen.
De buitendeur van de keuken bestaat uit twee delen waardoor vrij eenvoudig een grote doorgang gemaakt kan worden voor bij voorbeeld als er meubelen in of uit de woning geplaatst moeten worden.

De badkamer, met een ruime wandkast, is eveneens gerieflijk en eenvoudig schoon te houden. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld en de vloer is betegeld met tegels met een lei-achtig motief.

Het vertrek wat wij hebben ingericht als bureau kan ook als slaapkamer gebruikt worden. Het is een vertrek met veel licht, de vloer is met laminaat bedekt.